Anmälan och frågor

Anmälan/frågor:
 Tina 070 2911151 eller skicka e-post till:
hammarbygard@telia.com
Kostnad: 400 kr/gång inkl. fika. Betalas i förväg till bankgiro enligt nedan. Det går att dela upp betalningen på 2 gånger.

Start: 2 september kl 12- ca 14.30

OBSERVERA! Förhinder att delta meddelas senast kl 18.00 dagen innan. Då har vi möjlighet att erbjuda någon som står på kö att pröva på. Återbetalning /ersättning ges endast mot uppvisande av sjukintyg el. motsvarande. 

Bankgiro: 442-3760
Ange deltagares namn, mobilnummer/e-post, Lilla ridskolan

Lilla ridskolan höstterminen 2017

Under hösten 2017 fortsätter vi med succén "Lilla ridskolan” med planerad start lördagen den 2 september. Här lär du dig grunderna i hästhantering, att arbeta hästen från marken och nycklarna från vår filosofi att rida med känsla. I Lilla ridskolan lär du dig mer om hur du beter dig runt hästar och vad grunderna i ridning går ut på. Vi blandar teori med praktiska övningar.
Vi prövar skritt och trav både inne i ridhuset och ute i terräng och på grusvägar . 
Effektiv ridtid är 1 timme och total tidsåtgång ca 2,5 timmar. Efteråt fikar vi tillsammans.

Vi tar in max 10 ekipage per tillfälle och vi har åldersgräns från 10 år. Barn och vuxna som är nybörjare och osäkra behöver också en ledsagare som kan leda hästen runt i ridhuset eller på utebanan. 

Vi ser helst att du kan förbinda dig till samtliga tillfällen, det brukar vara 8-10 ggr per termin. Har du inte möjlighet att delta vid något tillfälle, ges du förtur att boka en Skritt- och travpromenad istället. I första hand ges de som anmäler sig till hela terminen förtur om platsbrist. Betalning kan delas upp på två gånger under terminen (400 kr/tillfälle).

Lilla ridskolan passar dig som inte har så mycket kunskap om vare sig hästar eller ridning men är nyfiken på att lära dig. Både barn och vuxna ryttare är välkomna. Läs mer om tips för hur du kan vara klädd på sidorna om vår
a turridningar. För dig som leder hästen från marken, tänk på att det kan vara vått och lerigt i skog och mark och vid hanteringen av hästarna i hagen. 

Under hösten 2017 planeras Lilla ridskolan totalt 8 gånger:

 

Välkomna!