Hammarby Gårds avelsgrupp kan vara till salu !

Klass 1 hingsten – Elizar 41 poäng 154 cm
Elizar med flock
På gården finns 18 avkommor efter Elizar att se,  mellan 0 och 5 år.  Hälften är inridna och finns att provrida. Bland dessa finns också Sveriges vackraste basjkirhäst  - Hammarby Irina - som går i ridskolan. Avkommorna är lätthanterade och lätta att rida in, passar mycket bra till ridverksamhet, då de är sammarbetsvilliga och vänliga till temperamentet. 
 

Grazyna – högrest sto av den lite lättare modell jag siktar på, som blir mamma första gången i år. Stor integritet. Mycket bra ledarsto.  
Chimova - högrest svart sto av lättare modell som jobbat i verksamheten hela sitt vuxna liv. Vänlig och ambitiös men hade alltid bråttom...
Amelfa- stadig, klok dam knappt 150 cm, fux med ljus man och svans, har jobbat i verksamheten hela sitt vuxna liv. Hon har tagit hand om många nybörjare...
Natasja- karaktärsfast svartbrunt sto, ca 145 cm, jobbat i verksamheten och är otroligt trevlig att rida. Lite eget humör har hon dock skaffat sig på äldre dar..
 
Ring för mer information till Tina 070 2911151 eller maila hammarbygard@telia.comKan vara till salu till någon som vill satsa helhjärtat på avel för framtiden. Läs mer om Elizar här.